+30 2811 103060

Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής προϊόντων

Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Αποστολές προϊόντων και χρόνος παράδοσης

Η αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας εντός Ελλάδος γίνεται με τη συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική ACS είτε με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) σε περιοχές που δεν καλύπτονται από τις ταχυμεταφορικές. Για παραγγελίες έως 20 € το κόστος αποστολής είναι 3 € εκτός και αν πρόκειται για δυσπρόσιτη περιοχή. Στην περίπτωση αυτή, θα παραλάβετε τα προϊόντα σας από το πλησιέστερο ταχυδρομείο. Αποστολές προς το εξωτερικό μπορούν να γίνουν μόνο κατόπιν συνεννόησης και συμφωνίας σχετικά με το κόστος αποστολής και τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε.

Μετά την παράδοση της παραγγελίας σας στον ταχυμεταφορέα, είναι διαθέσιμος για εσάς ο αριθμός της αποστολής (tracking code) με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση της εταιρείας ταχυμεταφορών:


ACS: https://www.acscourier.net/el/web/greece/track-and-trace

ΕΛΤΑ: http://www.elta.gr/el-gr/home.aspx


Οι χρεώσεις των αποστολών αφορούν φάκελο ή δέμα με μέγιστο βάρος έως 2 κιλά, όριο που ικανοποιεί επαρκώς τις αγορές φακών επαφής. Εφόσον η παραγγελία σας υπερβεί τα 2 κιλά σε βάρος ενδέχεται να υπάρξει πρόσθετη χρέωση οπότε και θα ειδοποιηθείτε πριν την αποστολή.

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

1) Με Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Σ.Πλαϊνης- Δ. Μεστουσάκη Ο.Ε, η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Diners και American Express καθώς και τις προπληρωμένες (prepaid) κάρτες. Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών σας με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα απαραίτητα πεδία όπως ονοματεπώνυμο κατόχου κάρτας, αριθμός κάρτας, ημερομηνία λήξης, και αριθμός CVV. Σας γνωστοποιούμε ότι το τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Τράπεζας Πειραιώς εγγυάται ένα ασφαλές και αξιόπιστο περιβάλλον για την προστασία των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών.

2) Με Τραπεζική κατάθεση

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με κατάθεση (σε κατάστημα ή e-banking) στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς όπου ο δικαιούχος αναγράφεται ως: Σ.Πλαΐνης- Δ. Μεστουσάκη Ο.Ε:


EUROBANK: (IBAN) GR27 0260 1340 0000 7020 0532 918

ΠΕΙΡΑΙΩΣ: (IBAN) GR56 0172 7510 0057 5108 6667 081


Για την ενημέρωση του συστήματος πληρωμών και την άμεση επεξεργασία της παραγγελίας σας απαραίτητο είναι κατά την κατάθεση να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας (δίδεται αυτόματα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας). Παρακαλούμε να αποθηκεύσετε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας μέχρι την ολοκλήρωση της παρούσας συναλλαγής.

Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί σε διάστημα 3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη. Σε διαφορετική περίπτωση θα ακυρωθεί και θα ενημερωθείτε με e-mail ή τηλεφώνημα από τον υπεύθυνο παραγγελιών.

3) Με Αντικαταβολή

Η εξόφληση με αντικαταβολή ισχύει για παραδόσεις παραγγελιών σε όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η πληρωμή γίνεται στον εκπρόσωπο της ταχυμεταφορικής κατά την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας.

Η επιβάρυνση της υπηρεσίας αντικαταβολής που έχει ορισθεί στα 2,00 €.