Περισσοτερες Οψεις

Progent for RGP (5 traitements)

14,50 €

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Short Description

Το Progent της Menicon είναι ισχυρό διάλυμα αφαίρεσης πρωτεϊνών για απολύμανση και εντατικό καθαρισμού όλων των ημίσκληρων και σκληρικών φακών επαφής εβδομαδιαίας χρήσης

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Progent

Το Progent της Menicon αποτελεί το πιο γνωστό παγκοσμίως διάλυμα απολύμανσης και αφαίρεσης πρωτεϊνών για όλους τους σκληρούς αεροδιαπερατούς φακούς επαφής - είτε κερατοειδικούς (RGP), είτε σκληρικούς. Πρόκειται για ισχυρό απολυμαντικό που χρησιμοποιείται εβδομαδιαίως σε συνδυασμό με το καθημερινής χρήσης διάλυμα MeniCare Pure 250ml.
Είναι σημαντικό οι χρήστες σκληρών αεροδιαπερατών φακών επαφής να χρησιμοποιούν τακτικά το πρωτεϊνικό σύστημα απολύμανσης Progent που περιέχει υποχλωριώδες νάτριο σε περιεκτικότητα 0.4% και δρα αποτελεσματικά κατά ιών, βακτηρίων, μυκητών, της ακανθαμοιβάδας και κατά του κορωνοϊού, μειώνοντας σημαντικά την πιθανότητα μολύνσεων.
Η συσσώρευση πρωτεϊνών στους σκληρούς αεροδιαπερατούς (RGP) φακούς επαφής μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα ξηρότητας και θολής όρασης, να μειώσει την άνεση με τους φακούς και να οδηγήσει φλεγμονώδεις αντιδράσεις.
Στη παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η διάφορα που παρουσιάζει στο μικροσκόπιο ένας ημίσκληρος φακός επαφής πριν κ μετά τη χρήση του Progent.
Menicare Pure + Progent = ο ιδανικός συνδυασμός για τον καθαρισμό και την απολύμανση των σκληρών αεροδιαπερατών φακών επαφής!
Συσκευασία 5 χρήσεων

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Υγρού Φακών ΕπαφήςΓια Αεροδιαπερατούς/Ημίσκληρους