Περισσοτερες Οψεις

MeniCare Pure 70ml/Progent Starter Set

9,00 €

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Menicare Pure

Το MENICARE PURE της Menicon, είναι ένα διάλυμα πολλαπλών χρήσεων κατάλληλο για τον καθαρισμό, την απολύμανση, την έκπλυση και την αποθήκευση όλων των ημίσκληρων αεροδιαπερατών (GP) φακών επαφής σε ημερήσια βάση. Η φυσική του σύνθεση (ε-πολυλισίνη, βιταμίνη C γλυκοζιτών, υαλουρονικό οξύ), η απολυμαντική και αντιοξειδωτική του δράση καθώς και η ήπια διεργασία παρασκευής του (διπλή διήθηση, χαμηλή τοξικότητα) προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση για τους χρήστες αεροδιαπερατών (GP) φακών επαφής.

Το MENICARE PURE είναι απολυμαντικό προϊόν με χαμηλά επίπεδα κυτταροτοξικότητας που παρέχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση ενάντια σε βακτήρια και μήκητες σε 30 λεπτά αλλά και ενάντια σε παθογόνους παράγοντες όπως η ακανθαμοιβάδα σε 4 ώρες, διασφαλίζοντας οφθαλμική ακεραιότητα και άνετη χρήση.

Το MENICARE PURE διατίθεται σε συσκευασία των 250ml (+ θήκη φακών) με εύχρηστο σύστημα ανοίγματος και μη αποσπώμενο καπάκι αφής που ενισχύει την υγιεινή και την ασφάλεια των χρηστών, περιορίζοντας τον κίνδυνο μόλυνσης.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Τύπος Υγρού Φακών ΕπαφήςΓια Αεροδιαπερατούς/Ημίσκληρους