Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Ετικέτες:

To contact-lenses.gr συμμετέχει ενεργά στο Διεθνές Συνέδριο που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Ενδοφακών και Διαθλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα (1 - 4 Μαρτίου 2018).

Διαβάστε Περισσότερα

rarediseaseday2018

Show your rare, Show you care! Το φετινό σύνθημα της Παγκόσμιας οργάνωσης Σπάνιων Παθήσεων. Συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την εκστρατεία ενημέρωσης και στην πράξη. Μέσω των εξειδικευμένων προϊόντων μας, της επιστημονικής μας κατάρτισης και των υπηρεσιών μας. Κάθε μέρα νοιαζόμαστε για την όρασή σας, πόσο μάλλον σήμερα!

Διαβάστε Περισσότερα

Ετικέτες:

Show your rare, Show you care! Το φετινό σύνθημα της Παγκόσμιας Oργάνωσης Σπάνιων Παθήσεων. Συμμετέχουμε ενεργά σε αυτή την εκστρατεία ενημέρωσης και στην πράξη. Μέσω των εξειδικευμένων προϊόντων μας, της επιστημονικής μας κατάρτισης και των υπηρεσιών μας. Κάθε μέρα νοιαζόμαστε για την όρασή σας, πόσο μάλλον σήμερα!

Διαβάστε Περισσότερα

Η Menicon αποτελεί μια καινοτόμο εταιρεία κατασκευής φακών επαφής, όπως φακούς με πρωτότυπους τορικούς και πολυεστιακούς σχεδιασμούς για τη διόρθωση του αστιγματισμού και της πρεσβυωπίας, αντίστοιχα. Πέρα από την απόλυτη αφοσίωση της Menicon στην ποιότητα των προϊόντων της δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στην προώθησή τους. 

Διαβάστε Περισσότερα

Ο μοναδικός τρόπος αξιολόγησης της περιστροφής του φακού στον οφθαλμό είναι η σχισμοειδής λυχνία. Η ευθυγράμμιση των σχισμών του φακού με τη δέσμη φωτός της λυχνίας μας επιβεβαιώνει ή όχι την σωστή εφαρμογή του φακού και τη μη περιστροφή του κατά τη χρήση.

Διαβάστε Περισσότερα

Ετικέτες:

Η εταιρεία contact-lenses.gr  (Aρ. Μητρώου 04520170038), από τον Σεπτέμβρη του 2014, διαθέτει πιστοποίηση για τα συστήματα ασφαλούς διαχείρισης που εφαρμόζει στην Εμπορία και Διακίνηση Φακών Επαφής και Υγρών Φακών Επαφής (από την TUV HELLAS)....

Διαβάστε Περισσότερα

Ετικέτες:

Έλεγχος της κινητικότητας του φακού Miru 1 Month Astigmatism κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου ραντεβού για έλεγχο εφαρμογής.

Διαβάστε Περισσότερα

Ετικέτες:

Εφαρμογή Σφαιρικών Φακών Επαφής της κορυφαίας εταιρείας Menicon, από τη νέα της σειρά μηνιαίων φακών Miru 1 Month, Σιλικόνης-Υδρογέλης. Το συγκεκριμένο βίντεο αφορά φακό καμπυλότητας 8,60mm

Διαβάστε Περισσότερα

Η Menicon αποτελεί παγκόσμιο κολοσσό στο χώρο των φακών επαφής. Με απόλυτα οργανωμένα κέντρα έρευνας, κατασκευής και πώλησης στς κυριότερες Ευρωπαϊκές και όχι μόνο πρωτεύουσες, έχει τη δυνατότητα να παρέχει τις υψηλότερες και ταχύτερες υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες της παγκόσμια.

Διαβάστε Περισσότερα

Τα προϊόντα της Menicon, για τους καλά ενημερωμένους, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Καινοτόμα υλικά και σχεδιασμοί (όπως ο πολυεστιακός Miru Multifocal), με υψηλά επίπεδα διαπερατότητας σε οξυγόνο, εξαιρετική υδροφιλία και αντοχή στα λίπη και τις πρωτεΐνες των δακρύων.

Διαβάστε Περισσότερα
Φθίνουσα Ταξινόμηση
Σελίδα:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7