Η Menicon καινοτομεί στη διόρθωση της πρεσβυωπίας, χρησιμοποιώντας δύο συμπληρωματικούς οπτικούς σχεδιασμούς για τον καινοτόμο φακό επαφής Μιru 1 month multifocal ώστε να προσφέρει εξαίρετη όραση σε όλες τις αποστάσεις, ικανοποιώντας την πλειοψηφία των πρεσβυώπων.

Ο «LOW addition» σχεδιασμός διαθέτει ένα προφίλ προοδευτικής μετάβασης της ισχύος και κέντρο κοντινής όρασης, έχoντας σχεδιαστεί για τα πρώιμα στάδια της πρεσβυωπίας. O «HIGH addition» σχεδιασμός διαθέτει πολυεστιακή γεωμετρία με κέντρο κοντινής όρασης, αλλά αποκεντρωμένο ρινικά. Η καινοτομία αυτή, βελτιστοποιεί τόσο την κοντινή όσο και τη μακρινή όραση στα προχωρημένα στάδια της πρεσβυωπίας, γιατί κατά την κοντινή όραση το κέντρο της κόρης μετατοπίζεται ρινικά.

Ο Miru 1 month Multifocal, όπως οι μηνιαίοι Miru 1 month, παρέχει εξαιρετική οξυγόνωση και άνεση από το πρωί έως το βράδυ και για ολόκληρη τη διάρκεια του μήνα. Το προηγμένο υλικό κατασκευής τους (Asmofilcon Α) παρέχει υψηλή διαπερατότητα σε οξυγόνο (Dk:129, Dk/t:161), απαραίτητη για την υγιεινή των οφθαλμών, εξαίρετη υδροφιλία (40% περιεκτικότητα σε νερό) και αντοχή στα λίπη και τις πρωτεΐνες των δακρύων. Οι τεχνολογίες Menisilk™ και Nanogloss™ ελέγχουν την ποιότητα της επιφάνειας σε νανομετρική κλίμακα, παρέχοντας εξαιρετική διαβρεξιμότητα, χαμηλή βακτηριδιακή προσκόλληση και αντοχή ενάντια στις λιπιδικές εναποθέσεις.

Αποκτήστε τον στην πολύ ικανοποιητική τιμή των 55€ (6 φακοί) από εδώ.