Οι Μιru 1 month εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή σε εναποθέσεις λιπιδίων σε σύγκριση με άλλους πέντε φακούς επαφής σιλικόνης-υδρογέλης της αγοράς μηνιαίας αντικατάστασης.

Η αντίσταση σε εναποθέσεις λιπιδίων είναι γνωστό ότι οδηγεί σε χαμηλότερα επίπεδα δυσφορίας από την πολύωρη χρήση των φακών, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ευκρινέστερη όραση, λιγότερη φλεγμονή της οφθαλμικής επιφάνειας και μεγαλύτερη διάρκεια αντοχής των φακών.

(οι λευκές περιοχές των παρακάτω εικόνων αντιστοιχούν σε περισσότερες εναποθέσεις λιπιδίων - όσο πιο μαύρη είναι η εικόνα τόσο λιγότερες οι εναποθέσεις)

Ο Miru 1 month είναι ένας φακός μηνιαίας αντικατάστασης, παρέχει εξαιρετική οξυγόνωση και άνεση από το πρωί έως το βράδυ για ολόκληρη τη διάρκεια του μήνα. Το προηγμένο υλικό κατασκευήςτους (AsmofilconΑ) παρέχει υψηλή διαπερατότητα σε οξυγόνο, απαραίτητη για την υγιεινή των οφθαλμών, εξαίρετη υδροφιλία και αντοχή στα λίπη και τις πρωτεΐνες των δακρύων. Η τεχνολογίες Menisilk™ και Nanogloss™ ελέγχουν την ποιότητα της επιφάνειας σε νανομετρική κλίμακα, παρέχοντας εξαιρετική διαβρεξιμότητα, χαμηλή βακτηριδιακή προσκόλληση και αντοχή ενάντια στις λιπιδικές εναποθέσεις.