Για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο αγοράζοντας 4 κουτιά Miru 1 month (6 pack) για τη διόρθωση της μυωπίας / υπερμετρωπίας (σφαιρικά), παίρνετε το ένα κουτί δώρο, εξασφαλίζοντας φακούς επαφής για ένα έτος με έκπτωση 25% !! Με προτεινόμενη συνολική τιμή τα 105€ για ένα έτος (δηλαδή 8,75€ τον μήνα). 

Η προσφορά 3+1 προϋποθέτει τη συμπλήρωση ανώνυμου ερωτηματολογίουσχετικά με τη χρήση των φακών επαφής (μια σελίδα με μορφή tick). Μπορείτε να κατεβάστε το ερωτηματολόγιο σε μορφή word εδώ,να το συμπληρώσετε και να το αποστείλετε με e-mail στο:  sales@contact-lenses.gr

Ο καινοτόμος φακός επαφής μηνιαίας αντικατάστασης Miru 1 month, αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν εξελιγμένου πολυμερισμού υδρόφιλων μονομερών, παρέχοντας υψηλή διαπερατότητα σε οξυγόνο (Asmofilcon A; Dk=129, Dk/t=161), απαραίτητη για την υγιεινή των οφθαλμών, και παράλληλα εξαίρετη υδροφιλία (40% περιεκτικότητα σε νερό) και αντοχή στα λίπη και τις πρωτεϊνες των δακρύων.

Επιπλέον, εξασφαλίζει εντυπωσιακή αισθητικότητα λόγω της εξελιγμένης επεξεργασίας των επιφανειών του με πλάσμα μέσω νανοτεχνολογίας (Nanogloss Surface Technology). Λόγω των παραπάνω χαρακτηριστικών, ο Miru 1 month έχει εξασφαλίσει άδεια από το FDA για 7 μέρες συνεχή χρήση και στον ύπνο. Ο Miru 1 month διαφέρει από τον premiO (15θήμερης αντικατάστασης) στην επεξεργασία στο plasma.

Είναι διαθέσιμος σε διοπτρίες +6.00D to -13.00D και σε δύο καμπυλότητες 8.30 και 8.60 mm